Persbericht

Speciale website BIZ-project Burgh-Haamstede gelanceerd

Communicatie en informatieverschaffing aan de betrokken ondernemers zijn belangrijk bij een BIZ Project, zoals dat nu loopt voor alle kernen van Burgh-Haamstede. Daarom is nu ook een speciale projectwebsite gelanceerd t.w. www.bizburghhaamstede.nl .

Ondernemers kunnen daar, naar de laatste stand van zaken, alle informatie over het project vinden die nu bekend is. Vanuit de projectgroep zal de site telkens van nieuwe info voorzien worden. Onder de rubriek Informatie is o.a. een overzicht opgenomen van heel veel te stellen vragen over het project en de antwoorden daarop. Die Q&A geeft ook veel inzicht in de rollen van de verschillende betrokken partijen, waaronder de gemeente.

Omdat de projectgroep ook lokaal zakendoen graag wil bevorderen is de opdracht voor het maken van de website gegeven aan twee jonge ondernemers uit Burgh-Haamstede, de broers Lifino.

De projectgroep probeert op dit moment zoveel mogelijk informatie en input te verkrijgen voor het plan. Een BIZ is immers van, voor en door ondernemers.

Ondernemers worden daarom van harte aangemoedigd om met hun idee├źn en voorstellen te komen. Dat kan nog tot en met vrijdag 19 augustus a.s. Zij kunnen die input leveren via het contactformulier op de website.